🇸🇮 Škotska skušnjava, Lisa Kleypas

 
"Toliko razlogov je, da ne bi smela biti skupaj, a le eden, zakaj bi morala biti, pa še ta niti ni dober."

"A je tudi edini pomemben."

Naslov: Škotska skušnjava

Avtorica: Lisa Kleypas

Zgodba: 

V sedmi knjigi iz serije Ravenelovi mlada in trmasta lady Merritt Sterling po moževi smrti prevzame vodenje špedicijskega podjetja. Dobro ve, da londonska smetana samo čaka, kdaj se bo zapletla v škandal, vendar se temu uspešno izogiba …

Potem spozna Keira MacRaeja in vsa njena prizadevanja gredo v nič. Z robatim Škotom, lastnikom destilarne, si ne bi mogla biti različnejša, a kaj, ko se neustavljivo privlačita.

Keir MacRae ne ve, zakaj mu nekdo streže po življenju. Ko se po naključju razkrije skrivnost iz njegove preteklosti, se mu življenje postavi na glavo in zaupati ne more nikomur drugemu kot Merritt. Ona je zanj pripravljena storiti vse, čeprav se zaveda, da ji Keir ne more dati tega, kar si najbolj želi – večne ljubezni.
 



Mnenje:

Po dolgem času spet Lisa v rokah, ki je moja najljubša pisateljica zgodovinskih romanc- in s to knjigo se je zopet povzdignila na vrh in upravičila svoje mesto.
Vse mi je bilo všeč! Junaki, zgodba, preobrat, pa dejstvo, da srečamo VELIKO Lisinih starih junakov (Evie! ❤ Marcus! Phoebe! Pa Sebastian seveda... ❤❤❤❤).

Zgodba pritegne, hitro se bere, srce vzdihuje vmes. 5 zvezdic!
Pride v stalno zbirko ob priliki!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

🇸🇮 Drobni tisk

  "Če je tak občutek biti ob osebi, ki je čisto sonce, bom z veseljem sprejel opeklino."   Naslov: Drobni tisk Avtorica: Lauren As...